dimarts, 13 de juny del 2017

El robot netejador

L’equip “The Superhero of the beach”, format per la Rocio, en Bruno i la Olaya, han fet un projecte per respondre el següent repte:  Inventar per respectar el planeta,  un enginy que ajudi a mantenir les platges netes. 
Al llarg  d' aquest darrer trimestre han hagut de treballar en equip, imaginant, pensant , creant, reflexionant, analitzant... Per tal de donar resposta a aquest repte i el seu projecte ha estat “El robot netejador”.
La idea de l'equip és un robot que té un sensor que detecta la temperatura corporal i la respiració de les persones (per assegurar-se que hi ha algú a la platja), així com la brutícia ( a través d’una memòria interna) quan entra en contacte amb la sorra de la platja. Quan es donen tots aquests factors, el robot s’apropa fins a la persona per tal que aquesta llenci a la paperera la brutícia o bé (si aquesta no ho fa), amb els braços extensibles, el propi robot agafi la deixalla. Aquest robot funciona amb energia solar, gràcies a unes plaques incorporades, de tal manera que s’autogestiona tot sol. Aquí teniu una petita mostra del treball realitzat.

Que no us estranyi que d’aquí uns anys puguem trobar-nos aquests robots tan fantàstics a les platges!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada